* salatkylling fra
Den stolte hane(rema1000)
* Fusili glutenfri pastaskruer
* 1 pk trippel salater
* 1 pk pinjekjerner
* agurk
* mais
* sukkererter
* cherrytomater
Mens vannet koker opp til pastaen, kutt opp salat,agurk,sukkererter og tomatene i små biter. (eller ha dette klar i kjøleskapet på forhånd for å spare tid før servering hvis du skal ha gjester.) Kok pastaen etter anvisningen på pakken,ca 12min. Mens pastaen koker ha kyllingen i en varm stekepanne med litt olje, og la kjøttet bli sprøstekt. Ha pinjekjernene i en stekepanne med litt olje og stek dem til de begynner å bli gylne i fargen.Når pastaskruene er ferdig kokt, hell vannet av pastaen og bland alt sammen i en stor skål. Ha i mais etter smak og ønske.
Salaten er aller best helt nylaget og varm.
Lykke til og Bon appetit!!!
Den skal jeg prøve!
SvarSlettDet så godt ut
SvarSlettTakk =) Jeg liker den godt i hvertfall...
SvarSlett