24. mai 2014

Glutenfri Kylling pai


Blir alltid glad når jeg lærer noen 
gode oppskrifter på glutenfri mat.
Denne oppskriften er det min mor som
 har "lappet" sammen og gjort til sin egen. 
Smaker kjempe godt og kan anbefales på det varmeste.

Oppskrift,  4 pers
Bunn:
180gr. lyst glutenfritt mel
1/2 ts salt
1 stor sp. laktosefri rømme
3ss cottage cheese
2ss vann

Eltes godt sammen, og trykkes i en pai form.
Prikk bunnen med gaffel og dekk den til med
plastfolie.
Settes så i kjøleskapet i 2 timer.

Fyll:
2 kyllingfileer skjæres i biter og stekes med salt og pepper
1 pk.bacon i biter stekes.
Sammen med små brokkoli buketter og
2 opphakkede vår løk, fordeles dette i formen.

Oppå dette skal det til slutt en blanding av
1 1/2 dl. laktosefri krem
1 1/2 dl laktosefri melk
3 egg
1/2 pose mozarello ost.

Resten av osten strøs på toppen.
Stekes midt i ovnen på 180-200 grader i ca 30 min.

La den avkjøle en stund før den serveres.
Godt med salat på siden, eller bare som den er.

Bon appetit!


2 kommentarer:

  1. Hei!

    Bloggen din har fanget vår oppmerksomhet på grunn av kvaliteten av oppskriftene. Vi ville bli glade hvis du ønsker å bli med i Alleoppskrifter.no, slik at vi kunne koble til den.

    Alleoppskrifter er en søkemotor som samler de beste norske matlaging nettsteder og blogger fra Internett.

    Flere hundre blogger er allerede registrert her og dra nytte av den trafikken vi sender til sine blogger og nettsteder.

    For å bli med Alleoppskrifter, bare gå til http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

    Ha en fin dag!

    Vennlig hilsen,
    Elin
    Alleoppskrifter.no

    SvarSlett